Anmeldelse: Nam Nam – Vietnamese Street Food

★★★★★★
HVAD?
Vietnamesisk spisested
HVOR?
Gammel Køge Landevej 22s, 2500 Valby
PRIS?
59-99

Nam Nam er et familieget vietnamesisk spisested! Jeg blev med det samme mødt af venligt og imødekommende personale der, da jeg spurgte om retten indeholdt mælk eller æg, svarede “Ingen af vores retter indeholder æg”. Hvilket altid er rart at høre, når man leder efter vegansk mad!

Jeg bestilte nummer 5d – en vietnamesisk sandwich kaldet banh mi. Den består af sprød baguette fyldt med syltet kinaradise, gulerod, agurk, frisk chili, koriander, tofu og stedets egen sauce. Allerede da jeg sandwichen i hånden kunne jeg dufte igennem papiret, at der ventede mig noget smagfuldt!

Brødet var lunt – sprødt udenpå og blødt inden. Der var en god balance mellem de forskellige smagsindtryk; den søde, salte og kraftige sauce og tofuen der var marineret i sauce, spice fra den friske chili, sprødheden og sødmen fra gulerødderne, syren og sødmen fra de syltede kinaradiser. Og det friske hint af agurk og koriander. Saucen smagte utroligt nok af kyling, hvilket også fik tofuen til at smage af kylling – jeg aner ikke hvordan de gør det! Tilmed var grøntsagerne skåret i lange, tynde strimler hvilket gjorde det endnu mere lækkert at spise. Det var tydeligt at ingredienserne var friske som lovet!

Næste gang jeg skal forbi Nam Nam, skal jeg smage deres anden veganske ret, som er en nudelret med tofu!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s