Vegansk ramen æg

  • 1 kartoffel (ca. 100 g – gerne æggestørrelse eller æggeform)
  • 150 ml vand
  • 1-2 spsk tamari
  • evt salt
  • 1 vegansk æggeblomme (opskrift her)
  • evt lidt sesamfrø på toppen

Skræl kartoflen og bland med vand og tamari i en gryde. Lad det simre ved mediumvarme indtil kartoflen er fast men stadig ikke færdig tilberedt. Fjern låget og skru op for varmen. Rør rundt imens vandet fordampes og farven fra tamarien trænger ind i kartoflen.

Fjern fra gryden når den er tilberedt og lad den køle lidt ned. Imens blander du blommen. Kom mere flydende ingredienser i, hvis du vil have den mere flydende i konsistens. Skær kartoflen over på midten og udhul et hul i hver halvdel til blommen. Kom så en klat blomme i hver halvdel og servér på toppen af din ramen suppe.

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s