Syltede rødbeder

  • skrællede rødbeder
  • salt
  • hele peberkorn
  • sukker
  • eddike
  • vand
  • laurbærblade

Skær rødbeder i skiver. Drys en god portion salt over og bland. Lad det stå 5-10 minutter. Hæld vand i skålen og hæld vandet ud – de skal ikke skylles, der må godt være salt tilbage i skålen for at give smag. Kog eddike, sukker og vand. Ca. 1 del vand til 2 del eddike og så meget sukker som du ønsker. Kom laurbærblade og peber i og kom rødbeder i et rent glas. Hæld den kogende blanding over og luk med låg og kom på køl. Jo længere tid det trækker, jo bedre smager det. De her har mere knas end dem man køber!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s