Vegansk mini lagkage

2 personer

Ingredienser:

  • 60 ml kikærtevand
  • 62 g hvedemel
  • 12 g maizena
  • 60 g sukker
  • en anelse salt
  • 1 tsk æbleeddike
  • 0,5 tsk bagepulver

Fremgangsmåde:

Sæt ovnen til 200 grader.
Åbn en dåse kikærter og si vandet fra. Pisk det indtil det er stift. Tilfør sukker og eddike og pisk igen. I en si over skummet kommer du de resterende ingredienser i og sir ned i skummet. Fold det hele sammen så det er kombineret.
Kom i form og bag i 17-20 min eller indtil den er bagt (stik en kniv eller gaffel i og se, om den kommer tør eller våd ud). Lad den køle i formen. Kom den ud af formen og skær over på langs til tynde bunde og skær over i fire dele. Smør vegansk flødeskum imellem lagene. Jeg tilføjede også nogle brombær i skummen. Smør flødeskum omkring kagen også. Lad den hvile og sætte sig i køleskabet og servér.
Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s