Anmeldelse: Buffalo Pizza

★★★★★★
HVAD?
Pizzeria
HVOR?
Vigerslev Allé 34, 2500 Valby
PRIS?
65-85 per pizza

Jeg har mange gange bestilt deres nummer 13 uden laks og har altid elsket trøffelpizza (selvom trøffel i sig selv ikke altid bliver betegnet som et vegansk produkt).

Så da de begyndte at lave veganske pizzaer måtte jeg smage og bad dem om at lave en trøffelpizza med vegansk ost, tomatsauce, rucula og semi-dried tomater. Det koster ekstra at tilføje andre produkter end hvad menukortet indeholder!

Pizzaerne er bagt i stenovn hvilket virkelig kan smages på den sprøde bund! Fyldet er fordelt jævnt på hele pizzaen, der er ikke nogen underlig vegansk ostesmag, det smager faktisk fuldstændig af almindelig ost.

De semi-dried tomater er saftige og tilfører masser af umami til pizzaen og trøflerne giver også bare den dybde som gør at det hele går op i en højere enhed.

Jeg er ked af at de ikke har denne pizza på menukortet, fordi det er min yndlingspizza og kombinationen af rucula, trøffel, ost og semi-dried tomater er nok min yndlingsfyld til pizza!

Men de sælger veganske pizzaer med trøffel, kartoffel, artiskok og rosmarin. Spinat og champignon samt grillet aubergine, rucula og semi-dried tomater.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s