Den bedste måde at tilberede tofu på

Ingredienser:
1/2 blok fast tofu
Salt og peber
Solsikke- eller rapsolie

Fremgangsmåde:

Start med at fold tofuen ind i et viskestykke og tør det ved at presse det imellem dine hænder eller forestil dig at du giver det massage. En fast tofu kan klare meget vægt, så du kan godt lægge kræfter i!
Skær tofuen en gang på langs og skær derefter tynde skiver – på cirka 2-3 mm.

Sæt en pande på høj varme og kom lidt olie på panden. Hæld al tofuen på, sørg for at de ligger spredt ud. Lad dem ligge indtil de begynder at få lidt farve. Kom salt og peber på og rør rundt en enkelt gang. Lad ellers tofuen ligge på panden ved høj varme i cirka 5 minutter eller indtil du er tilfreds med farve og sprødhed.


One comment

  1. […] og en fed kokosmælk i og lad det simre til grøntsagerne er møre. Tofuen steges – opskrift her. Steg det evt sammen med lidt revet indefær og drys til sidst med lidt limeskal. Risnudlerne koges […]

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s